
Mit si adevar despre alimentele sanatoase din restaurante si baruri
Industria ospitalitatii a adoptat tendintele de alimentatie sanatoasa, dar nu toate afirmatiile sunt de incredere. Consumatorii trebuie sa fie atenti
Industria ospitalitatii a adoptat tendintele de alimentatie sanatoasa, dar nu toate afirmatiile sunt de incredere. Consumatorii trebuie sa fie atenti
1 Martie nu inseamna doar inceputul primaverii, ci si ocazia perfecta pentru a oferi clientilor o experienta culinara deosebita, exact
Inspectiile de siguranta alimentara sunt esentiale pentru orice afacere din domeniul HoReCa. Acestea asigura respectarea reglementarilor privind igiena si siguranta
Vrei sa creezi un meniu special de Valentine’s Day si Dragobete pentru restaurantul tau? Acum poti face asta rapid si
Tu stii care sunt valorile nutritionale ale celor mai populare preparate de sarbatori in Romania? Masa de Craciun este un
Daca livrezi un meniu special de sarbatori clientilor tai, acum e momentul sa faci un pas in plus pentru a-ti
În era digitală, experiența clienților în mediul online online contează foarte mult, iar un meniu digital atractiv este o componentă
Valori Nutritionale, platforma dedicata gestionarii retetelor si meniurilor pentru afacerile din sectorul Horeca, anunta lansarea unor functionalitati noi, menite sa
Valorile nutritionale afisate corect in meniu fac diferenta. Meniul unui restaurant a evoluat dintr-o simpla lista de preparate intr-o adevarata
Alergenii sunt substanțe care pot provoca reacții alergice în organismul uman, variind de la simptome ușoare la reacții severe care
Industria alimentara evolueaza rapid, iar tendintele in nutritie joaca un rol crucial in modelarea acesteia. Pentru a ramane competitivi si
In industria HoReCa, intelegerea detaliata a ingredientelor din preparate este cruciala pentru succesul afacerii, iar aditivii alimentari sunt un aspect
Gestionarea corectă a deșeurilor generate nu este opțională pentru afaceri. Gestiunea deseurilor in Romania Romania este codasa Europei in ceea
A trecut 1 an de la momentul intrării în vigoare a ordinului ANPC 201/2022 privind obligativitatea industriei HoReCa de a
Acum poti adauga in aplicatia Valori Nutritionale si restul produselor care nu necesita calcul nutritional pentru a avea un meniu
Daca administrezi o locatie din industria HoReCa deja stii ca de la 15 martie 2023 a intrat in vigoare Ordinul
Ordinul ANPC 201/2022 a intrat in vigoare pe data de 15 martie 2023. Domnul Horia Constantinescu, presedintele ANPC, a avut
![]() |
Thank you for Signing Up |
Nume Firma: CRUD DEVELOPMENT SRL
CUI: RO47752093
Email: [email protected]
Telefon: 0736.298.262 / 0786.470.434